Șeful Poliției Vâlcea, dat afară în timpul videoconferinței. Ministru: „Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis”

Marcel Vela la sedinţa Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal (PNL), in Bucuresti, sambata, 4 august 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

Şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, a fost demis marţi de ministrul de Interne Marcel Vela, nemulţumit că acesta şi-a trimis adjunctul la videoconferinţa cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii structurilor din teritoriu pentru coordonarea activităţilor şi dispunerea de măsuri specifice sezonului rece.

„Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis”, a declarat Vela la videoconferinţă. Motivele invocate de ministru se referă la absenţa lui Oară de la videoconferinţă şi la faptul că a încălcat pentru a doua oară Codul rutier, fiindu-i ridicat permisul de conducere. Şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, a rămas fără permis de conducere în umră cu câteva zile după ce a fost prins de radar conducând autovehiculul cu viteza de 125 de km/oră.

O razie organizată de poliţiştii din Horezu l-a lăsat fără permis de conducere pe şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, care a fost prins de radar cu o viteză peste limita legală. Ca urmare, subordonaţii i-au reţinut permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 de zile, a scris Gazeta Vâlceană.

Conform aceleiaşi surse, comisarul Oară ar fi circulat cu o viteză de 125 km/h pe o porţiune de drum cu limită de 70 km/h.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here