Serviciul de Protecție și Pază, medaliat de Ambasada SUA pentru protecţia șeful Pentagonului în timpul vizitei în România

Adjunctul interimar al şefului misiunii diplomatice a Statelor Unite în România, Shane Dixon, a medaliat Serviciul de Protecţie şi Pază, informează Ambasada Statelor Unite la București.

Adjunctul interimar al șefului misiunii, Shane Dixon și colegi de la Biroul Regional de Securitate Diplomatică al ambasadei au acordat diplome membrilor Serviciului de Protecție și Pază (SPP), în semn de apreciere pentru asistența exemplară în materie de securitate și protecție oferită cu ocazia vizitei în România a Secretarului american al Apărării Lloyd Austin.

“Ambasada Statelor Unite vă mulțumește pentru colaborarea strânsă la planificarea vizitei și nivelul ridicat de profesionalism de care ați dat dovadă în operațiunea de asigurare a securității Secretarului Apărării”, a transmis oficialul american.

Secretarul apărării al Statelor Unite ale Americii, Lloyd J. Austin III, a vizitat pe 20 octombrie România, unde s-a întâlnit cu ministrul apărării, Nicolae Ciucă, preşedintele Klaus Iohannis şi i-a vizitat pe militarii americani dislocaţi la Mihail Kogălniceanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here