Presiuni, după ce un polițist a fost lovit cu maşina de „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, acuză Sindicatul Europol

Un şofer care staţionase neregulamentar în zona Gării de Nord l-a lovit violent pe un polițist, potrivit Sindicatului Europol. Sursa citată mai arată că șoferul este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului” și că „se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist”.

Într-o actualizare a postării inițiale, Sindicatul Europol afirma că șoferul a fost trimis acasă: „Se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă”.

Postarea inițială:

  • „Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!
  • Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare.
  • Șoferul nu a „suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.
  • Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor”.

3 COMENTARII

  1. Oare de ce reprezentantul sindicatului ii este teama sa-i dea si numele,atat al bizonului beizadist,cat si al politicianului care a crescut si educat acest rebut uman;oare ne intorcem la perioada anonimelor de tip”un grup de tovarasi”?????!!!!

  2. Oare de ce reprezentantul sindicatului ii este teama sa-i dea si numele,atat al bizonului beizadist,cat si al bizonului politic,care a crescut si educat acest rebut uman;oare ne intorcem la perioada anonimelor de tip”un grup de tovarasi”?????!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here