Scandal la Antena 1, acolo unde cea mai mare vedetă a postului a decis să demisioneze! Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de știri, Observator 19, a decis să plece și să arunce cuvinte grele la adresa conducerii. Fosta prezentatoare lasă de înțeles că va reveni la o altă televiziune. De altfel, în ultimele săptămâni, Berecleanu a fost văzută extrem de rar la pupitrul de știri, acolo unde Octavia Geamănu i-a luat locul.

Conform anumitor surse, Alessandra Soicescu ar putea reveni să prezinte Observator 19.

Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea.

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea”, e mesajul postat de Andreea Berecleanu.

Berecleanu a prezentat „Observator” la Antena 1 din 2010. Anterior, ea a prezentat ştirile de noapte de la Pro Tv, alături de fostul soţ Andrei Zaharescu, cu care are doi copii. Jurnalista este căsătorită cu medicul Constantin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here