Senatorul Titus Corlatean participa la o conferinta de presa sustinuta in urma deplasarii in Regatul Norvegiei pentru a primi clarificari si a veni in ajutorul familiei Bodnariu, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, sambata, 23 ianuarie 2016. Inquam Photos / Octav Ganea

Șoc printre participanții la conferința județeană a PSD Dâmbovița. Titus Corlățean a cerut social-democraților să renunțe la oamenii care dăunează imaginii partidului și care au dus la scăderea acestuia în sondaje.

Corlățean s-a referit mai mult sau mai puțin voalat la Lia Olguța Vasilescu, fostă membră a Partidului România Mare și la Cătălin Rădulescu, poreclit ”deputatul Mitralieră”.

Titus Corlățean a avertizat PSD că este nevoie de adaptarea la vremurile noi. ”Sunt colegi care nu realizeazăcă s-au schimbat timpurile”, a declarat Titus Corlățean.

Trebuie să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul Mitralieră, să renunțăm la lucruri care nu ne atrag electoratul”, a punctat Corlățean.

Duminică are loc la Târgoviște Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD din Dâmboviţa.

Candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa sunt europarlamentarul Rovana Plumb şi deputatul Corneliu Ştefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here