Un fost consilier USR în consiliul local al Sectorului 4, Sorin Ceacâr, este purtător al PSD Sector 4. O postare pe Facebook a lui Ceacâr a devenit virală după ce pe print-screenul din postare s-a obseervat că el avea deschis un site de filme porno și unul de pariuri, informează Newsweek.ro.

Sorin Ceacâr este acum consilier local din partea PSD, tot la Sectorul 4, unde primar este Daniel Băluță.

Într-o postare a lui Ceacâr, în care acesta anunța că se vor ridica mașinile care parchează pe locul de reședință, acesta a folosit un print-screen pe care se vedea ce alte site-uri sunt deschise în computerul său. Unul era de filme pono și altul de pariuri.

În perioada în care era consilier local USR, Ceacâr l-a sprijinit pe Antonio Andrușceac, care dorea să candideze la primăria Sectorului 4. Acum, Andrușceac este deputat AUR.

1 COMENTARIU

 1. HRISTOS A ]NVIAT! Vă rog să mă scuzaţi că am ales această modalitate, dar nu puteam lua legătura cu domnul Dan Cristian Turturică. Vă rog să-i transmiteţi mesajul următor. Mulţumesc frumos.
  DOMNULUI DAN CRISTIAN TURTURICĂ Coruţiu Mihaela
  Năsăud, 30 mai 2021

  HRISTOS A ÎNVIAT!

  De joi, 21 mai 2021, sunt atacată de preoţii parohi din Năsăud. Împreună cu BIDICĂ IOANA EMILIA, o fostă învăţătoare care s-a autoproclamat directoare adjunctă, fără voia Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud, încălcând legea pentru că învăţătorii nu pot fi degrevaţi de ore.
  După ce în anul 2005 s-a înscris după expirarea termenului de primire a dosarelor. Dosarul său a fost incomplet, mi-a folosit DIPLOMA DE LICENŢĂ, eu fiind în concediu fără plată din cauza directoarei coordonatoare, Secheli Mărioara, a inspectorului general-adjunct, DEAK ZOLTAN DEZIDERIU şi a ei, în calitate de director adjunct. Au fost dovediţi ca autori ai hărţuirii de rea-credinţă. Practică fishingul, îmi întrerup legăturile, mi-au spart adresa de e-mail şi de Facebook, când scriu, se află înapoia mea, furând în contunuare.
  Ieri, 29 mai 2021, mi-a intrat nechemat preotul Rusu Florin, continuând ameninţările. Pentru a-şi mărita fata, m-a furat pe mine, în colaborare cu Bidică Ioana Emilia, a cerut împreună cu celălalt reot, Greabu Lucian, CNP-urile enoriaşilor pentru a le face urări de onomastică. Niciodată nu au făcut urări nimănui. Sunt dovediţi ca autori ai unor fapte ilegale şi pentru a nu răspunde penal, mă deranjează pe mine, mă ameninţă în frunte cu preotul menţionat mai sus.
  Vineri, 28 mai 2021, mi-a intrat Bidică Ioana cu fiica preotului Rusu Florin, Teodora Rusu. Nu mai are limită acest preot, nu vrea să părăsească parohia Năsăud, în ciuda faptelor ilicite. În foarte scurt timp şi-a ridicat a doua casă parohială. Dacă nu este terorism, atunci ce este?
  Astăzi, 30 mai, 2021, în jurul orei 11:00, m-au deranjat iar.
  LUNI, 31 MAI 2021, ESTE CONVOCAT CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAI EMINESCU” NĂSĂUD, IAR CELE DOUĂ DISTINSE DIRECTOARE CARE LE ŞTIU PE TOATE DIN ORAŞ ŞI SE AMESTECĂ ÎN TOATE, DEŞI NU AU NICI DREPTUL, NICI COMPETENŢA, NICI MĂCAR OBLIGAŢIA, AU ÎNCEPUT SĂ FIARBĂ ŞI DERANJEAZĂ OAMENII. POATE BINEVOIŢI SĂ AFLAŢI CUM SE DESFĂŞOARĂ CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE.
  Mi-au fost aduse ÎNALTE FEŢE BISERICEŞTI, înaintea cărora am fost pusă în situaţii ridicole şi indecente, adoptând atitudini ostile.
  VĂ ROG CU UMILINŢĂ SĂ LE PREZENTAŢI SCUZELE MELE PREA SFIINŢIILOR LOR.
  VĂ MULŢUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE INTERVENŢIILE ŞI SPRIJINUL ACORDAT.
  ÎMI CER SCUZE CĂ AM ALES ACEASTĂ VARIANTĂ DE A COMUNICA, DAR NU ERAM SIGURĂ CĂ VEŢI PRIMI MESAJUL MEU.
  De câteva săptămâni, femeia cu basma şi Puşa, vara Danei Briciu de la Bistriţa nu se desprind de casa mea. Sunt împreună cu fratele mamei care nu încetează violenţele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here