Șoșoacă anunță că va umple Parlamentul cu activiști AUR, la votarea legilor. „Normă” de 30 de invitați de fiecare parlamentar AUR

Foto: INQUAM/Sabin Cîrstoveanu

Senatoarea AUR, Diana Iovanovici Șoșoacă, a anunțat sâmbătă, la o întâlnire cu votanți AUR într-o parcare  de la marginea Sibiului, că fiecare parlamentar AUR va aduce în Parlament, la votarea legilor AUR, câte 30 de oameni, transmite Aktual24.ro.

„Fiecare parlamentar are dreptul să bage în Parlamentul României câte 30 de oameni. 30, eu, 30, George, 30, Claudiu, vreau să văd și eu cum Parlamentul va vota împotriva poporului român cu sute de oameni în Casă Poporului”, a afirmat Șoșoacă.

La alegerile din 6 decembrie, AUR a obținut 33 de deputați și 14 senatori. Prin urmare, cu un total de 47 de aleși pe listele AUR, la o ședință comună a Parlamentului se poate ajunge la situația în care sala de plen să se umple cu peste 1.400 de persoane doar pe aceast filieră.

2 COMENTARII

  1. Daca îi permite legea foarte bine…și că să știe și onestul,cinstitul,curatul Cartianu , apropo câte camere are pensiunea ta?…. există legea 215…care permite cetățenilor să participe la ședințele consiliile locale și județene !!!… așa pot participa și la dezbaterile din parlament când sunt legi ce-i privește direct pe cetățeni….așa că ciocul mic și mai bagă o pensiune …,alt gazat are vreo trei case,pardon vile prin toată țara ,conturi în euro,afaceri cu statul,altul are o stațiune întreaga la mare, făcută prin trafic de droguri,altul și-a creat un imperiu media prin hoție…. să continuăm..???…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here