Surse DIICOT: Alex Bodi și-a exploatat sexual fosta soție

Procurorii DIICOT care au destructurat rețeaua de trafic de carne vie condusă de interlopul sibian Adrian Tâmplaru au descoperit că una dintre femeile traficate de rețeaua de proxeneți era chiar fosta soție a lui Alex Bodi, considerat de anchetatori drept mâna dreapta a liderului.

Potrivit procurorilor, prostituatele exploatate de gruparea condusă de cei doi produceau, pe zi, între 300 și 1.000 de euro.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT care coordonează ancheta în cazul grupării de trafic de persoane și proxenetism conduse de Adrian Tâmplaru au stabilit că majoritatea fetelor fuseseră racolate prin intermediul rețelelor de socializare. De recrutări s-ar fi ocupat personal cei doi lideri, Adrian Tâmplaru și Alex Bodi, dar și trei bărbați din Craiova, foști deținuți, Adrian Alin Nicolae, zis Impresie, Mihnea Bejan, poreclit Motanu, și Alexandru Catană.

Păcălite prin metoda „loverboy”, fetele ajungeau pe străzile sau în bordelurile din Europa, fiind folosite inclusiv pentru organizarea unor petreceri în locații de lux.

Alex Bodi, acuzat că ar fi amenințat un bărbat, pentru 5000 de euro

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că una dintre prostituatele identificate ca făcând parte din grupare este chiar prima soția a lui Bodi, care i-a dăruit acestuia doi copii și de care a divorțat pentru a se putea căsători cu vedeta de televiziune Bianca Drăgușanu. În plus, sursele citate au mai precizat că același Alex Bodi este suspectat și de o infracțiune de șantaj, după ce l-ar fi amenințat pe un bărbat cu bătaia, în cazul în care acesta nu-i dă suma de 5.000 de euro.

Adrian Tâmplaru și Alex Bodi au fost ridicați de procurorii DIICOT, miercuri dimineață, la capătul a 23 de percheziții care au avut loc în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov.

Atât Alex Bodi cât și nașul său de cununie, Adrian Tâmplaru, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here