Susținătoarea principală a lui Dragnea, Cristiana Alcea, a dat PSD-ul în judecată

Sursa foto: colaj universul.net

Mutări cel puțin ciudate pe scena politică teleormăneană. Cristiana Alcea, principala susținătoare a lui Liviu Dragnea, pe care am văzut-o de-a lungul vremii în mai multe ipostaze războinice la Înalta Curte, la DNA, la Cotroceni sau la Rahova, motivată de simpatia pentru cauza fostului lider al PSD, a fost acum câteva luni exclusă din formațiunea politică județeană, dezvăluie liberinteleorman.ro.

Cristiana Alcea era, până de curând, membru PSD încă de pe vremea când Dragnea abia își începuse ascensiunea politică. De aceea, atitudinea colegilor de partid a fost șocantă pentru mulți dintre noi. Din spusele unora dintre membrii PSD Teleorman, se pare că Alcea a fost exclusă din partid pentru că ar fi susținut că Viorica Dăncilă nu este o opțiune bună pentru conducerea centrală a partidului. Odată cu excluderea din partid, Cristiana Alcea și-a pierdut și fotoliul de consilier județean. Acum, ea dă în judecată PSD, dosarul fiind înregistrat recent pe rolul Tribunalului București, dezvăluie sursa citată.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul a ajuns la Tribunalul București pe data de 9 decembrie. Cristiana Alcea apare în calitate de reclamant, iar în pârâte sunt Comisia de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD, Comisia de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD Teleorman și Organizația locală a PSD Alexandria. Jurnaliștii de la liberinteleorman.ro susțin că au contactat-o pe Cristiana Alcea pentru a afla motivul acestei acțiuni surprinzătoare în instanță, dar aceasta le-ar fi promis că va reveni cu detalii la o dată ulterioară. Totuși, Cristiana a mai intentat un proces și Prefecturii Teleorman, probabil pe tema pierderii fotoliului de consilier județean.

Textul integral al articolului poate fi citit aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here