Tatăl lui Vlad Pascu, despre tinerii uciși de fiul lui: De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Mihail Pascu, tatăl lui Vlad, cel care a accidentat mortal doi tineri cu maşina la 2 Mai, în vara anului trecut a acuzat marţi presa, afirmând că asmute familiile fictimelor împotriva sa. ”Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, le-a spus el jurnaliştilor. Despre victimele fiului său, Mihai Pascu a afirmat că nu doreşte să vorbească, fiind un subiect ”tabu”, relatează News.ro.

Mihail Pascu a fost prezent, marţi, la Tribunalul Bucureşti, unde este termen în dosarul în care a fost trimis în judecată împreună cu fiul său şi cu mama acestuia.

El a precizat că nu doreşte să vorbească despre cei doi copii loviţi mortal cu maşina de fiul său.

“De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut? (…) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a afirmat Mihail Pascu.

El susţine că a încercat întotdeauna să facă ceea ce trebuia făcut.

“Dumnezeu să îi ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectiv. Asta a fost să fie. Am ajuns să ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai declarat Mihail Pascu.

Vlad Pascu şi părinţii săi – Mihail şi Miruna – au fost trimişi în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care  trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti.

De asemenea, Vlad Pascu este judecat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit.

„Dignitas infinita”. Vaticanul a publicat lista „încălcărilor grave” ale demnităţii umane

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here