Fostul președinte Traian Băsescu intervine în scandalul crimelor de la Caracal. El a validat la România Tv unul dintre cele mai controversate scenarii vehiculate în acest caz și anume că Gheorghe Dincă “este doar un pion”, într-o rețea “mult mai extinsă și extrem de periculoasă.”

Traian Băsescu, actual europarlamentar. a spus, duminică, la România TV, că a simțit chiar de la început că Gheorghe Dincă nu este doar un criminal. Acesta ar fi și un “distribuitor de fete în rețelele internaționale.”

Vă aduc aminte o postare din 10 august când spuneam că este un dosar greu cu ramificații interne și internaționale. A fost clar de la început că acest Dincă nu este un doar un criminal. Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale. Ceea ce s-a anunțat a fi averea acestui domn care este suspect de mare pentru un om care are un mic service. Am aflat ca a lucrat si prin Italia. S-ar putea să fie doar un pion dintr-o rețea. Se va confirma acest lucru. Nu cred ca DIICOT-ul s-a băgat degeaba. Mi-am dat seama ca DIICOT nu s-a băgat degeaba în acest caz. Sunt specialiști de prima mână. Sunt profesioniști. O problemă pentru DIICOT este lipsa comunicării. Trebuie sa înțeleagă că ori comunică zilnic, ori la sfârșit vor trimite în instanță un dosar compromis public.

Sunt foarte mulți amatori anchetatori. Acesta este un caz mult prea sofisticat să fie la îndemâna unor anchete de presă. Plecăm de la premisa că vorbim de rețele de trafic. Marea problemă nu este Dincă. S-a produs o liberalizare a traficului de carne vie odată cu desființarea serviciului secret al MAI şi a eliminării protocolului cu SRI”, a declarat Băsescu la România TV.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here