TVR difuzează o serie de programe dedicate Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Sursa: X

Televiziunea Română marchează unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024 (JO Paris 2024), cu o serie de programe dedicate, potrivit News.ro.

Începând de luni, 22 aprilie, seriile „#Eroii” şi „#Speranţe” aduc în faţa telespectatorilor sportivii pe care îi vom aplauda la Jocurile Olimpice din această vară, în direct la TVR, şi pe cei care se pregătesc să ducă tricolorul la competiţiile din 2028 şi 2032, atleţii în care ne punem speranţele că vor duce visul olimpic la cel mai înalt nivel.

Astfel, în această seară, de la ora 19.35, la TVR 1, seria „#Eroii” prezintă sportivii care sunt deja calificaţi la JO Paris 2024, într-o serie de reportaje-portret realizate exclusiv din declaraţiile acestora.  Campionii României ne vor povesti cum au început sportul de performanţă, ce aşteaptă de la olimpiada de la Paris sau cum a fost drumul lor până aici. Echipa TVR  i-a urmărit la antrenamente pentru a oferi publicului imagini inedite cu ultimile pregătiri înainte de a porni spre Paris.

Tot luni, de la 23.55, la TVR 1, seria de interviuri „#Speranţe” face o incursiune în viitorul olimpismului românesc alături de sportivii cu vârste mai mici, pentru care visul olimpic înseamnă ediţiile din 2028 sau 2032, care se vor desfăşura la Los Angeles şi Brisbane. Tinerii sportivi de la judo, scrimă, nataţie, gimnastică sau atletism ne dezvăluie  programul lor zilnic sau cum împacă şcoala cu sportul de performanţă.

TVR va difuza şi seria „#Învingătorii”, alternativ cu cea dedicată „Speranţelor”. Astfel, săptămâna viitoare, începând de luni, 29 aprilie, ora 23.55, la TVR 1, se vor reîntâlni cu legendele sportului românesc care au obţinut, de-a lungul timpului, medalii la Jocurile Olimpice. Maricica Puică, Marius Urzică, Camelia Potec, Laura Badea, Ana Maria Brânză, Marian Drăgulescu sau Mihai Covaliu vor rememora  cele mai emoţionante momente de la Jocurile Olimpice şi cum au trăit probele care le-au adus un loc pe podium.

Seriile de programe „#Învingătorii”, „#Eroii” şi „#Speranţe” vor fi difuzate şi pe TVR SPORT, iar programul poate fi consultat pe pagina oficială de Facebook a TVR SPORT.

Din 3 mai, de la ora 21.00, TVR 1 va difuza emisiunea „#Vis la Paris”, la care vor participa sportivi calificaţi la JO Paris 2024 şi antrenori ai acestora. Prima ediţie va fi moderată de Irina Păcurariu şi Costin Deşliu, iar următoarele, de Ana Maria Brânză si Costin Deşliu.

Televiziunea Română va transmite Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024, pe TVR SPORT, alături de alte canale din portofoliul TVR.

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here