Voiculescu și-a cumpărat grup parlamentar

Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul Alexandru Băișanu a anunțat, miercuri, în plenul Camerei Deputaților că s-a înființat „gruparea umanistă în cadrul grupului PSD”.

Este vorba de partidul PPU-SL, controlat de Dan Voiculescu, care în ultima vreme a „achiziționat” foști membri ALDE și PSD.

„În urma depunerii de cereri, deputații PPU-SL Alexandru Băișanu, Grațiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și Dorel Căprar au înființat gruparea umanistă în cadrul grupului PSD”, a declarat Băișanu.

Printre cei care s-au înscris recent în ceea ce pare deja un „partid-balama” al PSD se numără personaje controversate precum generalul Corneliu Dobrițoiu, fost ministru al Apărării, condamnat definitiv în dosarul „Case pentru generali”, sau deputatul Dorel Căprar, ex-lider PSD Arad, inculpat în dosarul mitei de la Direcția de Drumuri Timișoara.

De asemenea, și fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu se numără printre „superstarurile” politice înscrise în PPU-SL, laolaltă cu europarlamentarul Maria Grapini.

PPU-SL este condus de avocatul Marian Ionașcu, din poziția de președinte executiv.

3 COMENTARII

  1. partid sovietic cu agenti pro-rusi …satelit SPUTNIK ..al organizatiei bolsevice -mafiote si penale …psd , niciodata partid !!!… sa le uram success !!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here