Deputatul AUR Călin Balabasciuc, un apropiat al liderului George Simion, crede că localitatea Călărași se afla în județul Constanța. Balabasciuc susține că a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității București.

Pe pagina oficială a Camerei Deputaților, deputatul AUR a scris că are cabinetul parlamentar la următoarea adresă: „Călărași, Str. Năvodari nr. 67, jud. Constanța„.

Balabasciuc este originar din județul Suceava însă a fost plasat de George Simion pe listele AUR din județul Călărași pentru a se asigura că va intra în Parlament.

Călin Constantin Balabasciuc (23 de ani) a ieșit în evidență și când și-a depus jurământul de parlamentar, pe care l-a citit cu mare greutate.

Balabasciuc este și lider al organizației de tineret a AUR. Iată momentul în care Balasbaciuc și-a citit jurământul.

Pe rețelele se socializare se susține că deputatul are un defect de vorbire, la care s-au adăugat și emoțiile. Însă foști colegi de-ai lui din facultate afirmă că acesta nu suferea de așa ceva.

„N-are niciun defect de vorbire. Am fost coleg de facultate cu el până când s-a lăsat”, se afirmă pe forumul Reddit Romania.

În timpul marilor proteste din Piața Victoriei împotriva Regimului Dragnea, Balabasciuc susținea că protestatarii sunt „papagali” mobilizați de cei plătiți de Soros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here