31 decembrie 2020, ziua în care WhatsApp a stabilit un nou record de apeluri

Peste 1,4 miliarde de apeluri au fost realizate cu WhatsApp, în întreaga lume, de Revelion.

Facebook a anunţat un set impresionant de date privind utilizarea produselor sale, care s-au bucurat de o creştere masivă a utilizării în ultima zi a lui 2020, pe fondul pandemiei.

Pentru că nu au putut ori au evitat să fie împreună de Revelion, oamenii au luat calea soluţiilor digitale de comunicare. Cu peste 2 miliarde de utilizatori, WhatsApp a fost, ca de obicei, una din cele mai folosite aplicaţii pentru a lua legătura cu cei dragi.

În ziua din ajunul revelionului, WhatsApp a procesat peste 1,4 miliarde de apeluri audio şi de voce, spune Facebook, care menţionează că cifra reprezintă o creştere cu peste 50% faţă de anul anterior.

Gigantul american mai spune că a prevăzut spike-ul din ultima zi a anului trecut şi a luat măsuri speciale pentru ca infrastructura WhatsApp şi a celorlalte produse ale companiei să facă faţă numărului foarte mare de apeluri simultane.

Într-adevăr, spre deosebire de clasicele probleme cu reţelele operatorilor din noaptea de Revelion, serverele Facebook au făcut faţă fluxului mare de apeluri şi nu au împiedicat oamenii să comunice.

Totodată, compania americană anunţă că, în aceeaşi ultimă zi a anului trecut, au fost realizate peste 55 de milioane de transmisiuni live pe Instagram şi Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here