Un individ a ameninţat casiera unei benzinării, i-a cerut bani, apoi a vrut să intre cu maşina într-un grup de oameni

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut, duminică, după ce a alimentat într-o benzinărie din Bucureşti, a refuzat să plătească şi a ameninţat casiera, cerându-i bani. Individul a urmărit-o şi a accelerat spre un grup de oameni dintr-o spălătorie, apoi a fugit, fiind prins în Călăraşi, pe autostradă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, individul de 42 de ani a mers, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-o benzinărie, a alimentat şi a refuzat să plătească, ameninţând casiera şi cerându-i bani. Poliţiştii Secţiei 11 fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptele bărbatului, informează Mediafax.

Femeia ameninţată a fugit să ceară ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto din apropiere.

Bărbatul a urmărit-o, cu maşina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat şi s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în faţa spălătoriei. Acestea au reuşit să se ferească, bărbatul lovind o masă şi rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliţia Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here