Un pacient a fost declarat mort, deși era încă internat. În satul lui au bătut clopotele și toată lumea se pregătea de înmormântare

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova a fost declarat mort, deşi este cât se poate de viu. Rudele bărbatului au avut un şoc, în momentul în care reprezentanţii spitalului le-au anunţat că trebuie să se pregătească de înmormântare.

Bărbatul de 78 de ani locuiește în comuna Cioroiaşi și este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.  Rudele acestuia au suferit un șoc când au fost anunțate că acesta a decedat, și s-au pregătit pentru înmormântare. Când a venit, luni, să îl recunoască, familia a constatat că nu este vorba despre ruda lor.

A bătut clopotul în sat, am adus acei gorniști, practic tot ce se face, în sat, pentru o înmormântare. Și-au dat seama că au încurcat pacienții. Dar oare, în cele două zile, nu au realizat acest lucru? Nu s-au uitat la acea brățară pe care o poartă pacientul la mână?”, a declarat Petrișor Oprea, fiul bărbatului, citat de realitateadecraiova.net.

Mai mult, medicii au trimis o solicitare către poliţie pentru a face necropsia.

Contactat telefonic, managerul spitalului, Laurenţiu Ivanovici, a spus că „încurcătura” s-a produs în secţia ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here