Un poloist de la Dinamo în vârstă de numai 23 de ani a murit în timpul meciului cu Rapid

Poloistul dinamovist Andrei Drăghici, în vârstă de 23 de ani, și-a pierdut viața în timpul partidei cu Rapid din Superligă, a anunțat Clubul Dinamo de sâmbătă. 

În timpul meciului Rapid – Dinamo, care a avut loc în Bazinul Giulești, poloistului i s-a făcut rău dintr-odată. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu i-au mai putut salva viața, relatează Digisport.ro.

La câteva ore după tragicul eveniment, CS Dinamo a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook. „Câinii roșii” au confirmat faptul că Drăghici nu avea nicio problemă de sănătate de care clubul să fi știut.

Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.

Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!, se arată în comunicatul clubului.

Medicii nu au mai putut să îl salveze

În timpul celei de-a patra reprize a meciului, lui Andrei Drăghici i s-a făcut rău și a ieșit la marginea bazinului.

Potrivit informațiilor Digi Sport, după un atac la poarta Rapidului, jucătorii lui Dinamo au pornit spre apărare, timp în care Drăghici a rămas în urmă aproape de poarta adversarilor. În glumă, antrenorul giuleștenilor l-a întrebat ”Ce faci? Ai rămas la ‘pomană?’”.

Răspunsul sportivului a fost: ”Nu, îmi este rău”. Apoi s-a îndreptat spre marginea bazinului și a ieșit din apă, după care și-ar fi pierdut cunoștința.

În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here