Un senator PSD se compară cu „giganții” care au făcut Unirea: Oameni cum şi noi suntem, cu bune și cu rele

Foto: Inquam Photos / George Călin

Senatorul PSD Florian Bodog a declarat, în discursul ţinut la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naţionale, că înaintaşii care au făcut posibilă Marea Unire „au fost cu siguranţă giganţi ai istoriei noastre, dar au fost oameni aşa cum şi noi suntem până la urmă oameni cu bune şi cu rele, cu limite sau chiar cu rateuri însă cu toate acestea au făcut istorie”, transmite News.ro.

„Avem datoria, indiferent de acţiunile noastre politice, de a fi uniţi atunci când vine vorba de obiectivul nostru comun, acela de a face România o ţară mai bună şi mai puternică. Avem, în opinia mea, datoria de a nu renunţa la acest proiect, la acest obiectiv, fiecare la locul său, aşa cum a fost şi acum 100 de ani poate contribui cu mai mult sau mai puţin la aducerea înainte a ţării noastre”, a spus Bodog.

El a afirmat că „avem datoria ca prin tot ceea ce facem să arătăm loialitate numai şi numai României, numai şi numai intereselor sale legitime, numai şi numai viitorului nostru comun naţional şi european”.

„Înaintaşii noştri, toţi cei care au făcut posibilă Marea Unire, au fost cu siguranţă giganţi ai istoriei noastre, dar au fost oameni aşa cum şi noi suntem până la urmă oameni cu bune şi cu rele, cu limite sau chiar cu rateuri însă cu toate acestea au făcut istorie”, a spus el.

1 COMENTARIU

  1. Daca tot pierdeti vremea numarand greselile de exprimare ale altora, poate ne explicati, dle autor, ce inseamna „Un senator PSD se compara pe gigantii…”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here