Vodafone România va deveni furnizorul serviciilor fixe de telecomunicaţii al UPC România, începând cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, a anunţat, luni, operatorul telecom într-un comunicat remis Agerpres.

„Vodafone România şi UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii. Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 şi reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziţiei UPC de către Comisia Europeană. Ca urmare a fuziunii, UPC România îşi va înceta existenţa ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România. Vodafone România va iniţia în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienţilor UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoţi factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate, cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicaţii, începând cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum şi despre toate modificările relevante legate de această schimbare”, se precizează în comunicatul citat.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe.

La 31 decembrie 2019, compania a raportat venituri în creştere cu 2%, comparativ cu perioada similară din 2018, în timp ce numărul clienţilor a ajuns la 11 milioane, în creştere cu 11,11% raportat la perioada de referinţă.

Vodafone a finalizat achiziţia UPC România pe data de 31 iulie 2019.

Grupul Vodafone are divizii în 24 de ţări, 42 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here