Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului pentru votul de investire a guvernului condus de premierul desemnat Orban, in Bucuresti, luni, 4 noiembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

Personalul administrativ din Parlamentul României a pregătit sala de plen și urnele pentru votul Guvernului Cîțu, programat joi, de la ora 16. A fost dezinfectată sala de plen, unde parlamentarii vor vota, precum și sala Biroului Permanent, unde se ține ședința conducerii Parlamentului. De asemenea, au fost dezinfectate bilele și urnele folosite pentru vot.

Ca urmare a recomandărilor autorităților competente și a măsurilor adoptate intern în vederea limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19) în România, personalul administrativ va efectua atât curățenia zilnică obișnuită, cât și dezinfectarea Sălii de plen a Camerei Deputaților, a sălii Biroului permanent, unde se va realiza numărarea voturilor, precum și a spațiilor adiacente acestora.

De asemenea, vor fi dezinfectate urnele și bilele folosite la procedura de vot aferentă învestirii Guvernului”, se arată în comunicatul de presă.

Şedinţa Parlamentului privind învestirea Guvernului Cîţu va avea loc joi, de la ora 16,00, au decis, luni, Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here