Urs lovit de o mașină la câţiva kilometri de Ploieşti

Sursa: Pexels

Un şofer a lovit, sâmbătă seară, un urs, incidentul având loc pe drumul naţional 1, în apropiere de Ploieşti. În urma impactului, animalul a murit, transmite News.ro.

UPDATE – Directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova, Mihai Terecoasă, a declarat pentru News.ro că animalul lovit este un pui cu greutatea de aproximativ 60-70 de kilograme. Trupul ursului se află în custodia DSVSA iar luni va fi predat unui ocol silvic, pentru a fi, cel mai probabil, îngropat.
ŞTIREA INIŢIALĂ – Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Prahova, accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 22:00, pe DN1 km 68+300,în afara localităţii Păuleşti, la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, unde şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Braşov către Ploieşti a fi lovit un urs.

În urma impactului, animalul a murit.
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  La faţa locului au fost reprezentanţii Gărzii de Mediu care au ridicat animalul decedat”, transmite sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here