Va candida Iilie Bolojan la prezidențialele din 2024? Răspunsul fostului primar al Oradei

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Printre numele vehiculate în ultimele luni referitoare la potențialii candidați de la alegerile prezidențiale din 2024 este și cel al fostului primar al Oradei, Ilie Bolojan. Ce spune liberalul despre un astfel de scenariu?

„Nu se pune această problemă. Eu cred că fiecare om trebuie să-și facă o analiză a capacităților pe care le are și unde poate livra mai mult. Fiecare poziție necesită o anumită expertiză și atunci, fiecare om își poate face o analiză personală. Nu e ușor să faci asta, pentru că de obicei, riscăm să ne supraevaluăm”, a declarat Ilie Bolojan, duminică seara, la Digi24.

„Prin urmare, eu ce cred? Că trebuie să avem decența să livrăm maxim posibil în condițiile date, acolo unde suntem fiecare dintre noi, și sigur, ce se va putea întâmpla în viitor, care este situația… Părerea mea este că actuala lume politică – și eu mă refer la ea – trebuie să pregătească transferul către noile generații, în așa fel încât lucrurile bune pe care le-am învățat noi să le putem să le transferăm noilor generații și ei, cu altă viziune, cu mult mai multe cunoștințe acumulate vizavi de țările către care noi ar trebui să ne dezvoltăm ca și prosperitate, ca și direcție de dezvoltare, să facă ca acele lucruri să devină realitate mai repede în România”, a mai precizat fostul edil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here