Valeriu Nicolae, amănunte halucinante despre veniturile lui Marius Pieleanu și ale soției sale

Valeriu Nicolae prezintă amănunte halucinante despre veniturile lui Marius Pieleanu, sociologul invitat zilnic la Antena 3. Pieleanu a câștigat sume astronomice în 2019, atât de la stat cât și din contracte cu partide. De asemenea, nevasta lui Pieleanu a ajuns să lucreze la Curtea de Conturi cu ajutorul lui Dan Voiculescu.

„În 2009 (primul an când am găsit o declarație de avere) familia (de doi) Pieleanu fă̆cea 134.007 RON, din care doamna Ileana 63.007 RON. Doamna era director de direcție la pușcă̆rii, lucru care, firesc, o califică în 2014 (că̂nd se ‘pensionează̆ special’) pentru o sinecură̆ de 9 ani la Curtea de Conturi, din partea Partidului Conservator cel ghidat de cel mai sfânt securist din lume, domnul Dan Voiculescu.

Pieleanu este lider de opinie cu zeci de ore pe luna la televizor în intervalul de maximă audiență. Ca practic toți ‘analiștii’ promovați la greu de Ghita și de Voiculescu, Pieleanu este un tip inteligent și un caracter infect. Un alt ciuvic cu același tupeu demn de studiu de caz pe sociopatie, discută aproape zilnic la televiziunile unui fost securist și unui super corupt despre securisme, nepotisme, morală, etică, contracte cu statul.

Promovează cu o slugărnicie absolut vomitivă o agendă publică toxică în favoarea celor doi mai sus menționați. Rudele și multe din legăturile profesionale ale domnului Pieleanu au fost foarte influente sau legate de securitate în timpul comunismului. Cele de acum sunt și ele foarte legate de serviciile de securitate cele noi, darnice și deloc corupte. Plus niste legături oribile cu rețele de prostituție căci, probabil, trebuie să fie santajabil pentru poziția de formator de opinie la Antena 3 și România TV.

După̆ zece ani de slăvitor la televiziuni toxice și mai ales la emisiunea deontologilor Gâdea și Ciuvică̆, doamna soț̦ie primește de la stat cu 292.646 RON mai mult, iar domnul Pieleanu cu 3.802.590 RON mai mult.

În 2019 domnul Pieleanu a câștigat de la stat și de la statul privat 68.000 de EUR. Pe lună. Adică de aproape 50 de ori mai mult decât făcea cu zece ani în urmă.

Doamna a primit și ea cu peste 5000 de EUR mai mult, tot pe lună. 73.000 de EUR în plus pe lună față de acum zece ani. Cam atât ne costa lichelismul”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Nicolae a publicat declarația de avere a Ilenei Pieleanu, soția sociologului, pentru susținerea afirmațiilor sale.

Valeriu Nicolae a ajuns coșmarul liderilor politici din toate partidele după ce a început să sape și să publice amănunte revoltătoare despre cum și-au construit cariera. Cei mai mulți sunt impostori, cu studii la universități fantomă sau cu diplome falsificate, ei reușind să parvină în viață publică prin intermediul partidelor și cu ajutorul consistent al instituțiilor de forță.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari ziaristului onest si integru! Mult vant din pupa si cu tot atat de mult curaj, pe mai departe.
    Desteapta-te romane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here