Viceprimarul Capitalei către o consilieră USR: „Ești femeie cu burta la gură. Mi-e scârbă să te aud vorbind”

Aurelian Bădulescu
Foto: Inquam Photos/George Călin

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a spus, joi, în şedinţa Consiliului General, consilierei din partea USR Ana Ciceală că-i este „scârbă” să o audă vorbind şi că este „femeie cu burta la gură” care ar trebui să stea acasă şi să se pregătească de naştere.

„Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (…) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus, joi, Aurelian Bădulescu, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

La rândul său, consilierul Ana Ciceală a spus: „Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (…) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”.

Dan Barna le cere Gabrielei Firea şi Vioricăi Dăncilă să îşi precizeze public poziţia faţă de agresivitatea viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu

Liderul USR Dan Barna le cere Gabrielei Firea şi Vioricăi Dăncilă să îşi precizeze public poziţia faţă de agresivitatea viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu, care a insultat-o pe consiliera USR Ana Ciceală

„În şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, viceprimarul Aurelian Bădulescu a jignit-o în mod incalificabil pe colega noastră Ana Ciceala care a obţinut în instanţă desfiinţarea companiilor căpuşă ale Gabrielei Firea. Dl Bădulescu nu e la primul acces de bădărănie. Măsura a fost depăşită demult, dar comportamentul lui violent împotriva colegelor noastre din Consiliul general, exersat chiar în faţa primăriţei Firea, a fost tolerat de PSD. Este greu de înţeles cum primarul capitalei, Gabriela Firea, şi preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, acceptă astfel de derapaje. Le solicit celor două doamne să îşi precizeze public poziţia faţă de agresivitatea colegului lor. Bucureştenii au dreptul să ştie dacă acest limbaj insultător, precum cel folosit de viceprimarul Bădulescu, e încurajat de PSD”, afirmă Dan Barna pe Facebook.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire de acest fel

În septembrie, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a provocat un alt scandal după ce, într-o emisiune la București FM a spus că: „Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă aţi lucra, să spunem, aţi fi avocat, şi vreţi să mergeţi cu bicicleta… Domn’le, dar nu puţi când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puţi. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”. 

Câteva minute viceprimarul Bădulescu a completat: ”Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c…! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară şi nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c* şi să put! Eu sunt curat, sunt crescut la ţară”.

PNL Bucureşti, revoltat de limbajul şi de dispreţul arătat de Aurelian Bădulescu faţă de utilizatorii mijloacelor alternative de transport din oraș, i-a cerut atunci demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here