Victor Ciutacu ia în derâdere imaginile cu ambulanțele aliniate în fața Spitalului Matei Balș

Jurnalistul Victor Ciutacu a analizat cea mai vizualizată și distribuită imagine de sâmbătă care prezenta un șir nesfârșit de ambulanțe SMURD pregătite de intervenție, în curtea Spitalului Matei Balș. Nu este altceva decât o regie menită să panicheze masele, este concluzia lui Victor Ciutacu.

Acesta demască o nouă recrutare de susținători ai campaniei de alertare a maselor – actorii. Asupra acestei ultime „înrolări” în susținerea panicii Covid-19, Ciutacu se întreabă cu subînțeles dacă există vreo legătură între sursa de venituri ale actorilor, rămași pe dinafara teatrelor închise, și promovarea mesajelor pro-panică cu care țin isonul Guvernului Orban.

Ambulanțele sclipesc în soare. Ceea ce ne arată o metropolă foarte curată. Deci Gabriela Firea a rezolvat poluarea masivă, iar Streinu-Cercel a băgat garaju-n carantină.

toate stau cu ușile deschise, ca la inspecție. nu intră/iese nimeni

apicultorii ăia nu-s deloc agitați, așa cum șade bine oamenilor care se ocupă de urgențe

ăla-n șort strică olecuță fengshuiu’, da-i singurul element de autenticitate din poză

Orban și Violeta Izoleta au fost ieri în vizită de lucru la Matei Balș

I-ați terminat, băi, pe toți eroii în halate care ne invită, cu lumânările pe masă, să inspirăm adânc și fără mască aerul rarefiat de la ATI? Ați trecut la next step? Eu știu și că alegerile se câștigă cu proștii, și că spaima e un aliat bun, da’ ați început să schimbați cam des (cum ar zice Securitatea pe punctaje) „narativul”. Dacă tot împărțim aceeași isterie proastă, n-ați vrea să împărțim și banii?

content-image

P.S. Ăia care nu credeți în existența Covid, dați-vă singuri afară din listele lu’ Oana Pellea, Marius Manole și ale tuturor eminenților artiști care nu știu din ce trăiesc cu teatrele închise, dar primesc indicații din același loc”, a scris jurnalistul pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here