VIDEO ”Călătorul în timp” Kasper revine: În 2075 hrana va fi gratuită pentru toți. Ce vor mânca atunci oamenii

Un bărbat care pretinde că este călător în timp s-a decis să ne arate nouă – oamenilor din 2020 – ce mănâncă urmașii noștri din 2075, într-o nouă încercare de a demonstra că ne vizitează cu adevărat din viitor.

Călătorul în timp”, cunoscut sub numele de Kasper, a fost intervievat de Apex TV – un canal tv online dedicat iubitorilor de SF și fenomene paranormale – unde a spus anterior că în 2063 va fi o inundație uriașă.

„Din cauza încălzirii globale din întreaga lume – ghețarii polari se topesc și inundă coastele Statelor Unite și ale mai multor țări din lume”, a explicat Kasper în interviu.

„Fiind din viitor, am multe informații șocante să vă spun, dar este greu să comunic un astfel de detaliu”, a spus Kasper, făcând referire la presupusa inundație majoră din 2063.

Sunt, totuși, încântat să vă arăt unele dovezi… Este bine că vă pot arăta dovezi reale din viitor. O să vă arăt mâncare, mâncarea din viitor. Mâncarea din anul 2075″, spune el în timp ce arată la cameră un borcan mic plin cu biluțe albe care seamănă izbitor cu cele din polistiren:

„Nu vă pot spune prea multe. Ceea ce vă pot spune este că aceastea sunt capsule individuale și una echivalează cu hrana pentru o zi”.

Kasper a continuat: „Fiecare pilulă asigură hrana și sănătatea pentru încă o zi. Acestea iau locul mâncării atunci când aceasta nu va mai fi, iar guvernele le vor oferi gratuit. Hrana va fi primită în recipiente de genul acesta. Nu va mai exista foamete pe Pământ, toată lumea va primi gratuit această hrană”, a explicat Kasper.

Spunând asta, el deschide borcanul și permite obiectivului să filmeze și mai bine biluțele care seamănă acum și mai mult cu cele din polistiren.

Kasper a mai dat și alte „detalii șocante” despre cum va fi lumea în viitor. A spus că în 2028 extratereștrii vor fi „prezentați public” și se vor integra în societatea noastră. Mai spune că ei vor aduce „pacea și prosperitatea”, iar lumea va traversa alături de ei o „epocă de aur”.

Invazie de ”călători în timp” care avertizează asupra schimbărilor climatice

Noah era un alt pretins călător în timp, care susținea, în decembrie 2018, că vine din anul 2030 și că are câteva predicții exacte pentru anul 2019, începând cu luna ianuarie, relata Metro.

Între altele, Noah spunea că apariția unui OZN va spulbera îndoielile despre existența vieții extraterestre și că o furtună uriașă de zăpadă urma să devasteze câteva orașe din SUA.

Într-un videoclip hilar postat pe canalul de YouTube Apex TV, Noah arăta ceea ce el susținea că sunt “pagini de bibliotecă din viitor”. El își începea prezentarea astfel: “Bună, numele meu este Noah, călătorul în timp. M-am întors din 2030 să vă spun despre viitor”.

Noah făcea ”predicții” pentru intervalul 2019 – 2020. Spunea că în ianuarie 2019 oamenii vor fi martorii apariției unui OZN, care va putea fi văzut de oriunde. ″În februarie 2019, o furtună de zăpadă masivă lovește estul, iar mai multe orașe vor fi devastate de furtuni de zăpadă. Va fi cea mai mare furtună de zăpadă din istorie”.

Tot Noah susținea în octombrie 2018 că a călătorit în viitor și a adus imagini cu orașul american Las Vegas din anul 2120.

Tânărul a devenit cunoscut, după ce a trecut testele unui detector de minciuni atunci când a vorbit despre călătoriile sale în timp.

Noah susține că a făcut două opriri, una în 2060 și o altă oprire în anul 2120, unde a filmat orașul Las Vegas.

„Acești nori roșii reprezintă încălzirea globală. Va avea un impact puternic în viitor, o puteți vedea peste tot. Îmi amintesc că era extrem de cald, dar sunt sigur că oamenii vor lucra în privința asta pe viitor”, spunea Noah.

Un alt personaj controversat care pretindea că a călătorit din viitor, venind în timpul nostru prezent din anul 6491, era James Oliver, Acesta susținea că ar fi fost blocat în anul 2018, după ce a călătorit în timp din anul 6491 până acum doi ani, prin intermediul unei „mașini a timpului”, care, susținea el, s-a stricat în timpul utilizării, nemaiputând fi folosită pentru întoarcerea sa „acasă”, relata tabloidul Mirror.

James a fost întrebat dacă s-a întâlnit vreodată cu un extraterestru. „Personal? De câteva ori. (..) Singurele dăți în care i-am întâlnit au fost acasă. Se deplasau acolo unde locuiam eu, deci i-am întâlnit. (..) Am și prieteni extratereștrii. Cel mai bun prieten al meu este dintr-o altă galaxie ”, a declarat acesta. Bărbatul susținea, de asemenea, că lucrează pentru o agenție extraterestră, specializată în istoria și cultura rasei umane. Întrebat dacă vine de pe o altă planetă, acesta a răspuns afirmativ. Omul a dat detalii și despre ce ne rezervă viitorul, avertizând că încălzirea globală va afecta în mod negativ planeta și că vor exista și anumite conficte pe care omenirea le va avea cu extratereștrii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here