VIDEO Ce surprize îi așteaptă pe nominalizații la Oscar în pachetul cu cadouri de 215.000 de dolari

Ce surprize ascunde pachetul de cadouri în valoare de 215.000 de dolari, potrivit estimărilor Forbes, pregătit pentru fiecare dintre nominalizații principalelor secțiuni ale premiilor Oscar din 2020, dezvăluie Insider.com, citat de Mediafax.

Pentru fiecare vedetă nominalizată la secțiunile cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar sau cel mai bun regizor organizatorii au pregătit câte un pachet cu cadouri în valoare de 215.000 de dolari.

Vedetele urmează să decidă dacă vor păstra numai o parte dintre cadouri sau, cum s-a întâmplat în alți ani, să doneze tot pachetul.

Printre cele mai neașteptate cadouri se numără tratamentele cu Botox, seruri, pastile și tehnologie medicală care folosește laser pentru piele, în valoare de 25.000 de dolari, oferite de o firmă din New York, dar și o bentiță pentru meditație care declanșează fond sonor potrivit cu starea mentală a persoanei care o poartă.

Neașteptată este prezența printre cadouri a unui dispozitiv de colectare a urinei proiectat împotriva pericolelor de contaminare a probei, ca și un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 de karate.

În pachet se mai găsesc perne decorative, dulciuri, produse cosmetice și textile, băuturi alcoolice, bijuterii, programe de dietă și chiar vouchere pentru vacanțe care ajung până la 78.000 de dolari.

Printre cei care vor fi întâmpinați cu astfel de cadouri se numără Brad Pitt, Adam Driver, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Leonardo DiCaprio și Charlize Theron.

Produsele sunt oferite de Distinctive Assets, o companie fără legătură cu Academia Americană de Film care organizează gala.

Gala celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar are loc duminică noapte, de la ora 3.00, la Los Angeles.

Meniul special de la Oscaruri, 70% vegan

Cu câteva zile înaintea Galei premiilor Oscar de la Dolby Theatre din Los Angeles, marele chef Wolfgang Puck a prezentat presei meniul care va fi servit starurilor.

Premieră la Hollywood: pentru prima dată, invitaţii la „Governors Ball” – petrecerea organizată după ceremonia Oscarurilor – vor avea parte de un meniu compus în proporţie de 70% din vegetale.

Marele chef austro-american, Wolfgang Puck, cel care pregăteşte de 26 de ani una dintre cele mai prestigioase mese de la Hollywood, nu a renunţat însă definitiv la produsele animale. Astfel, cei circa 1.500 de invitaţi vor avea parte, pe lângă cele 18 feluri vegetale, şi de somon afumat, vită japoneză tip wagyu şi evident caviar, nelipsitele icre negre.

Vedetele în farfurii vor fi totuşi preparatele vegan: tempura de cartof dulce cu usturoi şi mentă, couscous de legume şi vinete cu sos Hunan acompaniate de orez negru sunt doar câteva dintre specialităţile pregătite de echipele marelui chef. In vârstă de 70 de ani, american de origine austriacă, Wolfgang Puck spune că el însuşi nu este vegan dar că-i place să gătească feluri vegetale.

Patiserul francez al serii de gală, Kamel Guechida, a fost şi el nevoit să se priveze de unt şi ouă. A folosit pentru deserturi lapte de migdale şi lapte de cocos. În fine, pentru cele circa 5.000 de statuete din ciocolată fabricate pentru seara de 9 februarie şi care imită în miniatură cea a Oscarurilor, firma Valrhona a folosit 400 de kg de ciocolată de asemenea vegană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here