VIDEO | De ce au trupele ruse din Ucraina un crematoriu mobil care poate „evapora” soldații uciși în lupte

Arsenalul Rusiei include și un crematoriu mobil, care este montat pe un vehicul și care poate fi desfășurat, dacă este necesar, în timpul invaziei devastatoare a Ucrainei, dezvăluie Fox News

Crematoriul mobil a fost văzut printre trupele ruse care, conduse de președintele Vladimir Putin, își continuă înaintarea în Ucraina, informează The Telegraph.

Ben Wallace, secretarul britanic al apărării, a declarat pentru The Telegraph că acest crematoriu mobil ar putea fi folosit ca o modalitate de a minimiza numărul victimelor militare rusești. Imaginile realizate în 2014 oferă o privire asupra mașinilor și a capacităților sale.  

Forțele ruse au continuat vineri în eforturile lor de a lua Kiev, capitala ucrainei, folosind ceea ce se credea că ar fi fost o metodă de încercuire a țării în urma unei serii de atacuri aeriene. 

Avansul asupra Kievului este văzut ca o încercare de a înlocui președinția ucraineană cu un regim prietenos cu Kremlinul.

Exploziile din zori au zguduit Kievul și au fost raportate focuri de armă în anumite părți ale orașului, în timp ce armata ucraineană a declarat că un grup de spioni și sabotori ruși a fost văzut la periferia capitalei. Poliția le-a spus oamenilor să nu părăsească o stație centrală de metrou din cauza focurilor din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here