VIDEO | Dispută la concursul de frumusețe „Mrs. Sri Lanka”. S-a lăsat cu arestări

Poliția din Sri Lanka a arestat-o pe deținătoarea titlului de „Mrs. World”, Caroline Jurie, după ce ar fi rănit o altă regină a frumuseții într-o dispută declanșată pe scenă, transmite BBC.

Pushpika De Silva a câștigat duminică titlul „Mrs. Sri Lanka” („Doamna Sri Lanka”), în cadrul unei ceremonii televizate, iar fosta câștigătoare a titlului, Caroline Jurie, trebuia să o încoroneze.

În schimb, ea i-a smuls coroana de pe cap lui De Silva, susținând că aceasta nu poate deține titlul, deoarece a divorțat.

Câștigătoarea a afirmat ulterior că este separată de soțul ei, nu divorțată.

„Mrs. Sri Lanka” face parte din seria de concursuri de frumusețe „Mrs. World” pentru femei căsătorite. Câștigătoare unui titlu național intră apoi în cursa pentru „Mrs. World”.

„Există o regulă care împiedică femeile divorțate, așa că voi lua măsuri pentru ca această coroană să ajungă la cea de pe locul doi”, a declarat Caroline Jurie publicului.

Jurie i-a oferit coroana competitoarei de pe locul doi, moment în care De Silva a părăsit scena în lacrimi.

Într-o postare pe Facebook, De Silva a spus că a mers la spital pentru a fi tratată, invocând răni la nivelul capului.

„Există o mulțime de mame singure ca mine care suferă în Sri Lanka”, a declarat ea mai târziu într-o conferință de presă. „Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-și crește copiii”.

De Silva a precizat că va întreprinde acțiuni în justiție pentru modul „nerezonabil și jignitor” în care a fost tratată.

Un alt model din Sri Lanka implicat în gâlceavă a fost, de asemenea, arestat.

„Poliția le-a arestat pe Caroline Jurie și pe modelul Chula Padmendra în legătură cu incidentul de duminică, sub acuzația de rănire”, a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliției, Ajith Rohana.

Atât Caroline Jurie, cât și organizatorul-șef al concursului „Mrs. Sri Lanka”, Chandimal Jayasinghe, au fost interogați marți de polițiști.

De Silva a fost între timp reîncoronată, iar organizatorii concursului au spus că se așteaptă ca Jurie să prezinte public scuze.

Jayasinghe declarase anterior pentru BBC: „Suntem dezamăgiți. A fost o rușine cum s-a comportat Caroline Jurie pe scenă, iar organizația Mrs. World a început deja o investigație în această privință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here