Cîţu: „De mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii”/ Mesaj pentru părinţi

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii”, că, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. ”Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor”, a transmis premierul, citat de News.ro. Acesta a adăugat că ”este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”.

Premierul Florin Cîţu participă, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii” şi a apreciat că astfel se marchează într-un mod special Ziua Copilului.

”În această pandemie, copiii au suferit foarte mult, au fost izolaţi (…) şi a fost foarte greu să le explicăm de fiecare dată de ce. De aici a venit idea acestui program”, a explicat premierul.

Acesta a vorbit despre vaccinarea adolescenţilor şi a îndemnat părinţii să ia cea mai bună decizie pentru ei.

”Avem o campanie de vaccinare în derulare şi, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescneţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor. Trebuie să înţelegem că este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”, a mai declarant premierul.

Guvernul României lansează, luni, Programul Naţional de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 – „Din grijă pentru copii”. Scopul programului este să analizeze efectele pandemiei COVID-19 asupra copiilor în plan psiho-emoţional, dar şi în raport cu riscurile de siguranţă online şi violenţa domestică.

Programul va fi structurat pe două arii de intervenţie: inteligenţă emoţională – managementul emoţiilor şi siguranţa copiilor şi va fi coordonat de consilierul de stat din Cancelaria premierului Mădălina Turza.

La evenimentul de luni participă premierul Florin Cîţu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, Mădălina Turza, consilier de stat, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, organizaţii profesionale, reprezentanţi ai autorităţilor locale, organizaţii internaţionale şi reprezentanţi cu expertiză în domeniu de la nivelul societăţii civile.

Inventarea viitorului – uşa deschisă de pandemie

1 COMENTARIU

  1. Ce mai tura – vura – Citu isi face treaba cu brio .Merita mai mul chiar decit postul de sef PNL ce il detine pina in septembrie Orban .Pandemia s-a epuizat , peste tot in tara se lucreaza de zor , apar de niciunde a serie intreaga de nereguli, rapid depistate , de tot felul ce cuprind angajari fictive , transporturi ilegale de deseri de tot felul , capturi importante de droguri . autostrazile au inceput ca capete forme finale , drumurile de mare viteza sunt si ele pe val , bani pentru constructia a doua noi spitale regionale au fost deja procurati ,banii din PNNR vin si ei , o multime de restrictii au fost inlaturate si normalitatea se instaureaza la tot pasul .Citu va cistiga si alegerile din septembrie si deja se afiseaza cu presdintele mai la toate adunarile imoportante .Opozitia nu prea mai are cu ce se lauda , antivaccinistii si antipandemistii si-au epuizat mesajul , vedem pe ici colo incercari de resetare a jocului politic dar cind nimic nu ai a spune totul este in zadar . Vom avea 8 ani de guvernare Citu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here