VIDEO | Gabriela Firea recunoaște înfrângerea în fața lui Nicușor Dan: Orice sfârșit este un nou început

Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea, a susținut o declarație, de la ora 15:10, pe pagina sa de Facebook. Este prima reacție de astăzi, după rezultatele parțiale ale alegerilor din București și recunoașterea faptului că a pierdut în fața lui Nicușor Dan.

Vreau să las toate lucrurile în ordine. Am cerut să am această ultimă intervenție, în calitate oficială. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet. Din momentul în care am ajuns la primărie am făcut multe proiecte. În ciuda invectivelor nu se poate demola, pentru că s-a încercat demolarea mea. Rămân faptele”, a spus Firea.

Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapă a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne.

Majoritatea în CGMB va fi a partidelor de dreapta. Cred că, cu toată suferința de moment, este mai bine că s-a întâmplat așa. Pentru că nu aș fi avut susținere în Consiliul General. Tot ce am făcut în acești ani s-au făcut cu ajutorul consilierilor.

Nu am ce să îmi reproșez decât că am vrut să fac prea multe dintr-odată. Las aici la Primăria Capitalei proiecte în valoare de un miliard de euro. Totul este asigurat. Este munca echipei mele și a mea”, a mai declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a ținut să dea vina pe Guvern pentru lipsa apei calde din București, susținând că a fost sabotată intenționat în campanie electoarală. 

Au ținut în revizie aceste CET-uri și au au livrat la presiune mică apa caldă doar pentru a îi întoarce pe bucureșteni împotriva mea”, a spus aceasta.

Nu aș vrea să închei fără să spun un sentiment. Așa cum știți avem 3 partide care au susținut un singur candidat. În zona cealaltă, nu s-a reușit. Am fost dezbinați și nu din vina mea. Tocmai de aceea oameni care ar fi putut să pună umărul, au făcut tot ceea ce a ținut de ei astfel încât să mă lovească alături de adversarii mei. Atunci când cei din familia ta te lovesc, pe la spate și îți înfig cuțitul în spate, devine mai dureros. Toate aceste lucruri vor fi la un moment dat reglate și cred că românii îi vor sancționa. În loc să renunțe la orgoliile lor au preferat să stea separați sau să îmi aducă contra candidați sau chiar să facă declarații neadevărate împotriva mea”, a mai spus Gabriela Firea.

Chiar dacă de azi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi vocea oamenilor. Nu știu încă ce voi face, dar pentru dvs. cei care mă priviți voi face să vă fie puțin mai bine”, și-a încheiat Firea intervenția pe Facebook.

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD – 37,99%, potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până la ora 14,00, după numărarea a aproximativ 95,29% dintre voturi.

Pe locul al treilea se află Traian Băsescu, candidatul PMP, cu 10,98%.

Orice sfarsit este un nou inceput. Raman o voce a oamenilor. Contati pe implicarea mea.#FireaOamenilor

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 28 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here