VIDEO | George Simion, huiduit de elevi la deschiderea anului școlar

Sursa: Facebook

Imagini cu liderul AUR, George Simion, huiduit la Liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, pe care l-a absolvit, au fost publicate pe internet. Momentul s-ar fi produs înaintea discursului pe care Simion se pregătea să-l ţină în curtea unităţii de învăţământ. La rândul său, George Simion neagă incidentul şi publică imagini de la eveniment, în care se vede cum dă mâna cu unii liceeni şi face fotografii cu alţii, transmite News.ro.

”George Simion a profitat de prima zi de şcoală ca să aibă un discurs la liceul ”Gheorghe Lazăr” din Bucureşti. Le-a zis elevilor să se ţină de carte şi să nu plece din ţară. Partea interesantă a fost însă înainte de discurs. Momentul lui George Simion a fost marcat de huiduieli din partea unora dintre cei prezenţi (…) Surpriza de pe faţa lui rămâne în video-ul ăsta pe care, probabil, liderul AUR nu l-ar vrea dat mai departe”, scrie VICE România, pe Facebook, publicând imagini cu momentul invocat.

George Simion publică, la rândul său, un clip video pe Facebook, alături de mesajul: ”Cum a fost pentru mine prima zi de şcoala în liceul pe care l-am absolvit”.

În imagini se vede cum liderul AUR vizitează liceul, stă de vorbă cu unii elevi, dă mâna cu alţii şi chiar face fotografii cu câteva eleve.

În clipul video distribuit de liderul AUR nu se aud huiduieli.

”Acum am plăcerea să invit un ”Lăzărist” care a terminat Ştiinţe sociale şi care ne-a făcut surpriza să vină la deschiderea noastră care este deputat. Este vorba despre domnul George Simion”, afirmă directoarea liceului când îl invită la microfon.

Aceasta a declarat, pentru Libertatea, că nu l-a invitat pe liderul AUR la deschiderea anului şcolar.

Umbra lui Putin și siajul tatălui. Cum l-a tras războiul în politică pe fiul lui Dmitri Medvedev

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here