VIDEO Incendiu puternic la o pescărie Năvodari. Au ars barăci din lemn pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi trei maşini

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineaţă la o pescărie din Năvodari, focul distrugând barăci din lemn pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi trei maşini. Nu au existat victime, potrivit News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni dimineaţa la un incendiu izbucnit la o pescăriedin Năvovdari.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale şi un echipaj de prim ajutor, în total 18 pompieri.

În momentul când echipele de intervenţie au ajuns în zonă, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, fiind afectate mai multe anexe şi barăci.

Pompierii au reuşi să stingă flăcările după o intervenţie care a durat aproximativ o oră şi jumătate. În urma incendiului au ars barăci din lemn pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi trei autoturisme, pompierii reuşind să salveze 20 de păsări şi doi porci. Nu s-au înregistrat victime în urma acestui eveniment. Cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită de către pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here