VIDEO. Klaus și Carmen Iohannis, la slujba de Crăciun de la Sibiu: Vă doresc tuturor Crăciun fericit!

klaus si carmen iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au mers, miercuri, la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, pentru a participa la slujba de Crăciun. „Vă doresc tuturor Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La mulţi ani”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a mers, miercuri, de mână cu soţia sa, Carmen, la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Ei au mers pe jos până în Piaţa Mare, unde se află biserica.

„Vă doresc tuturor Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La mulţi ani”, le-a spus şeful statului jurnaliştilor care aşteptau.

„La mulţi ani”, le-a urat şi Carmen Iohannis.

Articolul precedentCoreeea de Nord pare să pregătească un nou test nuclear, arată imaginile din satelit
Articolul următorUn cetățean român a cerut să fie repatriat din Wuhan – zona afectată de noul coronavirus
Dan Ofrim este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul www.universul.net. Publicația noastră are o echipă extinsă de autori, care acoperă o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, știri externe sau sport. Cel mai important deziderat al nostru este informarea corectă și echidistantă a cititorilor noștri. Tocmai de aceea, toți oamenii pe care îi cooptăm în echipa noastră sunt atent aleși și corespund celor mai înalte norme în materie de etică și deontologie profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here