VIDEO | Marcel Ciolacu, către Liviu Dragnea: Bă, de ce nu ai luat masa și ai răsturnat-o: ”bă, oameni buni, unde e statul de drept?”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

În primul interviu după ieșirea din pușcărie, Liviu Dragnea a spus că a fost chemat de Vasile Dîncu, după alegerile parlamentare câștigate de PSD în 2016, la vila sa, unde Florian Coldea și Eduard Hellvig i-au cerut să îl pună pe actualul senator al PSD premier.

Marcel Ciolacu a declarat că nu știa despre scenele relatate de fostul său șef și că nu a discutat cu actualul său coleg, Dîncu, dar i-a adresat o întrebare lui Dragnea.

Bă, de ce nu ai luat masa și ai răsturnat-o: ”bă, oameni buni, unde e statul de drept”? De ce spune frânturi? Nu l-am întrebat pe Dîncu, nu am vorbit îl ultimul timp, dar nu mă interesează.

Nu am luat în viața mea decizii politice cu vreun șef de la vreun Serviciu sau să îndrăznească să mă sune vreun șef de Serviciu.

Îl laud pe Liviu Dragnea pentru lucrurile bune făcute.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here