VIDEO | Ministrul Voiculescu: E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece

Foto: Inquam Photos / George Calin

Într-o conferință de presă susținută sâmbătă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că e nevoie ca în spitale „să fie cald, să nu fie rece” pentru că „e greu de suportat”.

„E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece, pentru că altfel e greu de suportat așa ceva, e greu de imaginat pentru oricare dintre noi și e nevoie ca regulile să fie suportate, de asta e nevoie de investiții în spitalele pe care le avem și avem nevoie de spitale noi”, a declarat ministrul Sănătății.

Vineri, după incendiul de la spitalul Matei Balș în urma căruia au murit cinci persoane, Vlad Voiculescu, a declarat, la România Tv, că în spital nu era problemă cu agentul termic și că pacienții nu aveau de ce să vină cu surse de încălzire de acasă.

Ministrul Voiculescu contrazicea declarațiile unor rude ale unor pacienți de la Institut, dar chiar și pe propria concubină, care a precizat că a avut mama internată la ”Matei Blaș”, iar aceasta s-a plâns de frig.

1 COMENTARIU

  1. Strainul Cercel va trai din leafa ? Pai isi baga piciorul in el spital , omul asta lucra doar pentru bani , si daca sistemul nu mai permite , combinatii , el ce face ? Ne lasa fara doctori in Romanie si se duce , ca de bulangii cu un ochi la slanina si unul la faina e nevoie in occident .
    Ma intreb cum o sa ii invete pe occidentali metoda platii informale , sau a suprapretului la consumabile , aparatura de rahat la preturi mari si tinute 4-5 ani prin beciuri nemontata , etc .
    Ma intreb cum o sa reuseasca ,? Dar la vrajeala e barosan , o sa-i manance din palma occidentalul , iar daca politicul ii devine serv , poate plati in 2 ani datoria Romaniei catre ei , doar din combinatii . Asta patriotism nenicule !
    Daca era pe vremea lui nea Nicu , sigur de mult erai saramura mosule , impreuna cu toti confratii cu care ne-a binecuvantat revolutia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here