VIDEO Parlamentul sexualității: Deputat ucrainean, surprins în timp ce negocia online cu o prostituată

Un deputat ucrainean din partidul Slujitorul Poporului, al președintelui Volodimir Zelenski, a fost filmat în timp ce negocia tariful prin mesaje cu o prostituată. Scena surprinsă pe 30 octombrie se petrecea chiar în timpul unei ședințe din Rada (parlamentul – n.r.) de la Kiev.

Imaginile cu deputatul Bogdan Iaremenko (48 de ani), negociind prețul pentru servicii sexuale cu dama de companie, au fost date publicității de un site de știri din Ucraina, relatează Kyiv Post.

Inițial, Iaremenko a afirmat, într-o postare pe Facebook, că a fost victima unei înscenări. Mai târziu, însă, a șters mesajul și prezentat scuze soției sale și copiilor, precum și președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, și grupului parlamentar din care face parte.

Parlamentarul și-a descris gestul drept un „act necugetat”.

Indignați după publicarea imaginilor, mai mulți membri din Legislativul de la Kiev au cerut, joi, demisia lui Bogdan Iaremenko din postul de lider al Comisiei parlamentare pentru politică externă.

Sexualitatea este „în floare” în noul parlament ucrainean, acesta fiind al treilea scandal de acest gen în ultimele două luni.

În septembrie, o parlamentară – tot din partidul Slujitorul Poporului -, Olena Krivoruchkina, a fost surprinsă într-un schimb pasional de mesaje cu tentă sexuală cu iubitul ei.

Luna trecută, Ilya Kyva, un parlamentar din alianța Platforma de Opoziție-Pentru Viață, a fost filmat în timp ce se atingea în zona intimă după o discuție „înfierbântată” cu o organizatoare de concursuri de frumusețe din Odesa, potrivit Kyiv Post.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here