VIDEO | Rafila, criză de râs la „Marius Tucă Show” din cauza unei declarații a ministrului Tătaru

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a izbucnit într-o criză de râs după ce a fost rugat să comenteze o declarație ininteligibilă făcută de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, cu privire la situația epidemiei de coronavirus din România.

Alexandru Rafila a fost marți invitat în studioul Mediafax, la emisiunea „Marius Tucă Show”, și a fost rugat să comenteze afirmațiile lui Nelu Tătaru.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. (…)”, a fost prima declarație la care Alexandru Rafila a început să râdă. 

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a fost a doua declarație a lui Nelu Tătaru, la care Alexandru Rafila a râs.

De la minutul 43:00:

„Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Cred că un val cu două faze, cred că la asta s-a referit domnul ministru”, a completat Rafila, încercând să adopte un ton mai serios.

1 COMENTARIU

  1. Psdist scarbos, o jigodie care rade, ce sa faca altceva, aaa, si mai are ceva de facut : sa candideze la primarie din partea pro ro, care cica nu-i psd!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here