VIDEO | Soția unui oligarh rus, ”îngrozită de starea de sănătate a lui Putin: Unei persoane care este cu adevărat bolnavă nu-i pasă ce urmează

De la începutul invaziei ruse a Ucrainei, au apărut informații despre deteriorarea sănătății lui Vladimir Putin. Acum, soția unuia dintre oligarhii ruși exilați a abordat problema, iar într-un documentar Paramount a declarat că este „îngrozită de starea de sănătate a liderului rus”. „Unei persoane care este cu adevărat bolnavă nu-i pasă ce urmează”, a spus Tatiana Fokina, potrivit onet.pl.

Tatiana Fokina

Sănătatea lui Putin a fost de multă vreme o sursă de speculații larg răspândite, iar rapoartele neverificate spun că ar putea suferi de o formă de cancer de sânge sau de boala Parkinson. Kremlinul nu răspunde la întrebările despre sănătatea personală a președintelui.

*De ce ​​este bolnav Putin? Fokina spune că președintele rus „nu are nimic de pierdut”

Acum, Tatiana Fokina, soția oligarhului Yevgeny Cichvarkin, exilat din Rusia în 2008, s-a referit la starea de sănătate a președintelui rus. El este unul dintre miliardarii care au fondat Euroset, una dintre cele mai mari rețele de vânzare de telefoane mobile din Rusia.

În documentarul Paramount „Secretele soțiilor oligarhilor”, Fokina a spus că este „îngrozită de starea de sănătate a liderului rus”, pentru că înseamnă că „Putin poate face orice”. Femeia susține că are informații din culisele Kremlinului și spune că zvonurile despre sănătatea precară a lui Putin sunt adevărate. În opinia ei, într-o astfel de situație, președintele Rusiei „nu are nimic de pierdut”. Citându-și sursele, Fokina spune că Putin are cancer.

Există zvonuri că este bolnav… Cred că sunt adevărate. Chiar mă sperie pentru că unei persoane care este foarte bolnavă nu-i pasă ce urmează”, a spus Tatiana Fokina în documentar.

*General ucrainean: Vladimir Putin va muri peste doi ani

Într-un interviu acordat USA Today, șeful serviciului de informații al Ucrainei, generalul Kyryło Budanov, a ridicat problema sănătății președintelui rus. El a afirmat că Vladimir Putin suferă de mai multe boli „grave” și „nu are o viață lungă în față”, pe baza informațiilor culese de agenți ucraineni din interiorul Kremlinului.

Budanov a spus că biroul său crede că Putin va muri din cauza bolilor, în termen de doi ani. Cu toate acestea, el nu a furnizat nicio dovadă specifică care să susțină aceste afirmații.

La sfârșitul lunii mai, „The Independent”, citând ofițerii serviciilor secrete rusești, a raportat că Putin mai avea trei ani de trăit pentru că suferea de „o formă severă de cancer cu progresie rapidă”.

Pe de altă parte, cotidianul italian „Il Messaggero”, pe baza unor informații de la jurnalistul israelian Marek Kotylarski, a anunțat că președintele rus are cancer pancreatic. Prin urmare, politica este de a aștepta o operațiune urgentă în iunie. „Daily Mail” a informat că după videoconferința cu consilierii militari și viceprimarul din Sankt Petersburg, Putin s-a simțit brusc amețit și „s-a simțit mai slăbit”. Potrivit ziarului, medicii au fost nevoiți să intervină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here