VIDEO | Un student la o universitate din Constanţa şi-a incendiat profesorul din cauza notei pe care acesta i-a dat-o la un examen

Sursa: Cosmin Enache/Inquam Photos

Un student de la o universitate din Constanţa, nemulţumit de o notă primită, şi-a incendiat, joi, profesorul, victima fiind rănită la un picior, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, la data de 27 iunie, în jurul orei 12,30, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi că în incinta unei universităţi din municipiul Constanţa ar fi avut loc un incident între un cadru didactic şi un student.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că un student, nemulţumit de nota obţinută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Acesta ar fi suferit vătămări corporale minore la un picior.

„Cercetările în acest caz sunt în curs de desfăşurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului şi luării măsurilor legale ce se impun”, se mai arată în comunicat.

 

Dosar penal deschis după apariţia în spaţiul public a subiectelor probei de matematică a Evaluării Naţionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here