VIDEO | Violeta Alexandru publică imaginile filmate într-o arhivă a ministerului Muncii: Viața oamenilor, călcată în picioare

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a distribuit pe pagina sa de socializare o filmare dintr-o arhivă a instituției unde dosare și documente sunt aruncate alandala, o parte sunt pe jos ude și călcate în picioare, altele sunt ținute în grămezi cu saci. „Viața oamenilor călcată în picioare”, a scris Violeta Alexandru.

Aici este și despre rezistența pe care o opune sistemul când îi pui oglinda în față. Revin cu detalii despre ce se întâmplă și cum ieșim din starea asta. Nu pot să întorc capul atunci când văd o problemă”, a scris ministrul Muncii.

”Situaţia scanării cărţilor de muncă este foarte gravă, iar reluarea scanării unui număr de 5 milioane de cărţi de muncă este imposibilă în prezent”, declara miercuri ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, în cadrul audierilor parlamentare.

Legat de scanarea cărţilor de muncă, vă informez că lucrurile sunt foarte grave. Este imposibil de rescanat un număr de până în 5 milioane de carnete de muncă în acest moment. Au durat ani scanările şi s-au făcut prost. De aceea caut soluţii, ca de exemplu accesul la baza de date de la Finanţe, care să suplinească acest gol pe care l-am găsit de la miniştrii care n-au fost interesaţi de rezolvarea problemei”, a mai afirmat atunci Violeta Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here