Viorica Dăncilă, despre ceasul Cartier care ar valora cât 119 pensii: „Nu e mai mult de 5.000 de euro”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că acel ceas despre care liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a spus că ar echivala cu 119 pensii este primit cadou de la soţul său, susţinând că nu l-a trecut în declaraţia de avere întrucât nu valorează mai mult de 5.000 de euro. „Soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas”, spune Dăncilă.

„Este un ceas – nu -l am la mine, o să-l aduc – este un ceas primit de la soţul meu, cadou, vă garantez că nu valorează mai mult de 5.000 de euro astfel încât să-l trec în declaraţia de avere”, a afirmat Dăncilă, miercuri seara, într-o conferinţă de presă.

Întrebată dacă este original, ea a repetat că este un ceas primit de la soţul său şi nu a cerut un certificat.

„Vreau să vă spun un lucru: soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas. Nu sunt… Ceea ce am văzut eu că a dat un domn care, probabil, din bună credinţă îl întreabă şi cât valorează casele domnului Iohannis, ca să arate că e imparţial, a pus un alt ceas, nici nu seamănă ce am eu cu ce au pus în fotografia respectivă. O să aduc acest ceas şi vi-l pun la dispoziţie”, a mai spus Dăncilă.

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirmă că Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere un Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, echivalentul a 119 pensii.

1 COMENTARIU

  1. casele lui iohannis probabil că valorează (la un loc!) probabil mai mult decât ceasul dnei dăncilă, dar sigur nu mai mult decât bucătăria sau garajul sau baia… you name it, din oricare dintre ‘bordeiele’ lui dragnea, oprişan etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here