O politică civilizată are în vedere proiecte și se face cu respect, a declarat duminică, la Jurilovca, premierul României, Viorica Dăncilă, care a răspuns astfel la unele fluierături care i s-au adresat atunci când a vizitat Sărbătoarea borșului lipovenesc.

Oamenii au opțiuni politice diferite și știm că la noi politicul și-a pus amprenta foarte tare în ultima perioada. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democraților le-am spus că nu este oportun să fluiere, să vorbească urat. Cred că o politică civilizată este o politică care se face pe proiecte, pe respect, pentru că respectul impune respect”, a afirmat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

Viorica Dăncilă a vizitat duminică seară Sărbătoarea borșului lipovenesc din Jurilovca și a apreciat inițiativa primăriei comunei privind organizarea acestui eveniment.

„Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această inițiativa. Știu că e a două ediție și că se bucură de succes. Sunt apropiată de zona această, îmi place foarte mult borșul de peste, obiceiurile din această zona și cred că nu sunt doar eu cea care preferă asemenea evenimente. Văd că aici sunt cetățeni din toate zonele țării”, a mai spus Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here