Viorica Dăncilă publică o carte despre relația cu Liviu Dragnea și campaniile din 2019: Sunt lucruri care trebuie spuse

Sursa: INQUAM/Octav Ganea

Fostul premier Viorica Dancilă a anunțat luni că urmează să publice o carte despre perioada în care s-a aflat la conducerea Guvernului. ”Urmează momente interesante”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

”Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr” este o carte-interviu realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu și cuprinde detalii despre despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu actuala conducere a PSD.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, spune Viorica Dăncilă în mesajul postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here