Virgil Popescu le cere românilor sprijinul pentru reforme: „Fără susţinerea multora dintre voi, rolul nostru este golit de conţinut”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă, duminică, într-un mesaj pe Facebook, că, fără susţinerea românilor, rolul politicienilor şi al guvernanţilor este golit de conţinut, „iar reformele se vor vedea ca «pedepse»”. „Nu este aşa”, afirmă Popescu, susţinând că trebuie început de undeva cu reformele.

„Da, anul 2021 este un an în care dăm drumul la o serie de reforme care sunt de mult timp aşteptate. Da, ne vom concentra pe investiţii, pentru a avea în viitorul apropiat banii necesari pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al fiecărui român. Şi pentru că am primit foarte multe mesaje din partea voastră: da, vom reuşi împreună! Pentru că altfel, fără susţinerea multora dintre voi rolul nostru, ca politicieni, guvernanţi, este golit de conţinut, iar reformele se vor vedea ca ”pedepse” pe care le aplicăm. Nu, nu este aşa”, a scris, duminică, pe Facebook, Virgil Popescu. 

Ministrul afirmă că „este nevoie de solidaritate şi să înţelegem că, dacă nu pornim de undeva, nu vom ajunge, niciodată, nicăieri”.  

„Vom rămâne cantonaţi în aceleaşi probleme, ca într-un cerc vicios, din care eu cred că mulţi dintre noi ne dorim să ieşim. Hai să ne dorim mai mult de la ţara noastră, pentru că are potenţial”, a mai scris Popescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here