„A mințit cu nerușinare”. Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, candidat PSD la parlamentare

Şef la sindicatul poliţiştilor, devenit între timp candidat PSD la Parlament, Dumitru Coarnă s-a pensionat la vârsta de 45 de ani cu gradul doi de invaliditate. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Raul Giuglea, pe blogul acestuia din urmă. Informaţia vine în contextul în care Coarnă a susţinut că el s-ar fi pensionat cu gradul trei de invaliditate.

Veniturile lui Dumitru Coarnă, din pensii şi salarii, sunt de peste 20.000 lei pe lună.

Postarea integrală a lui Raul Giuglea:

  • Azi am avut, la 100% Tu Decizi de la Realitatea, un… să-i spunem dialog… cu nababul sindicalist Dumitru Coarnă care s-a pensionat pe caz de boală la 45 de ani. Azi câștiga 20.000 de lei lunar din pensie și mai multe salarii.
  • Acum e candidat PSD la Călărași. Pe primul loc, deci o să-l vedem în Parlament. Politician era de mult. Chiar și când fraierii de polițiști îi plăteau leafa babană din salariile lor de agenți și ofițeri înghețați de frig, udați de ploaie, înjurați și amenințați de hoți.
  • Coarnă a mințit cu nerușinare în emisiune și, ca orice politician retrograd, a început să facă scandal în loc să aducă argumente. Și vă explic ce n-am apucat să spun în emisiune din cauza gălăgiei pe care o făcea. Nu pot să țip cât țipă unul care toată viața a fost cu vuvuzeaua pe temiriunde ca apoi să-și asigure un loc în politică. N-am exercițiul țipatului.
  • Minciuna 1: că s-a pensionat cu gradul 3 de invaliditate, nu cu gradul 2. Dacă ar fi fost așa nu s-ar fi pensionat, conform legii ci ar fi muncit în continuare cu program mai scurt. Potrivit unui răspuns (îl postez mai jos) al Casei Sectoriale de pensii a MAI, el s-a pensionat cu gradul 2 de invaliditate. Asta înseamnă că nu mai avea voie să muncească. Nicăieri. Nici la sindicat și nici în altă parte. Sau când ești bolnav? Când încasezi salariu de 2.800 de lei, cât lua un șef de post atunci, însă în fața unui salariu de 15.000 de lei pe lună de la fraierii care prind hoții și cotizează nu mai ești bolnav. Nu zic că omul n-ar avea probleme de sănătate. Dumnezeu să mă ierte. Dar ai bolile numai când e să muncești pe bune și în rest cum e.
  • Minciuna 2: Nu avea legătură cu afacerea Sălii de sport Olimpia. Păi Coarnă era atunci juristul SNPPC și un personaj destul de vocal în sindicat. L-ați auzit să mârâie ceva că nu e în regula afacerea?
  • Minciuna 3. Avea voie să fie șef de sindicat. Pe lângă faptul că nu avea voie să muncească niciunde (am explicat) până când se pronunța o comisie să-l redeclare apt, el nu putea fi șef la un sindicat al polițiștilor din moment ce nu era polițist. Fix statutul propriului sindicat interzicea asta.
  • Pentru că am deschis cutia Pandorei, despre afacerile lui Coarnă cu lumea interlopă din Călărași voi reveni curând. Vă dau doar un indiciu: SC Ildu SRL… Stay tuned

2 COMENTARII

  1. Nu zicea bine Mark Ruthe că parlamentul României e format din interlopi….!!!…uite un handicapat mintal care belește fasolea pentru un sfert de miliard de lei vechi pe lună!!! …și acum se vrea parlamentar…. votați proștilor viitorii interlopi și curve in parlamentul României…o țară fără căpătâi, populată de scursurile Europei,….

    • O jigodie ordinara acest coarna! Cum naiba se face ca toate jigodiile se aciueaza la psd? Un carnat care a fost mereu sluga psd! Si acum niste oligofreni il vor trimite si in parlament pe acest pontanac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here