Actor cu apariții în multe reclame TV, arestat ca violator în serie

Sursa: Facebook

Actorul Alexander Zudor (46 de ani) a fost reținut, luni, pentru viol și tentativă de viol, iar marți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, scrie site-ul Ziaristii.com. Potrivit sursei citate, acesta își abuza victimele noaptea, amenințâdu-le cu cuțitul la gât. Zonele de acțiune ale bărbatului erau sectoarele 4 și 5 ale Capitalei, victmele fiind atacate în lift, în parcare sau pe stradă.

Zudor a apărut în mai multe reclame TV, dar la violuri acționa mascat, cu o glugă pe cap. Actorul le obliga pe femei și la perversiuni sexuale.

Comunicatul Poliției București face trimitere la două violuri și o tentativă de viol, în perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2020.

  • 1 noiembrie (ora 23.30): a violat o tânără printre mașini, într-o parcare din Sectorul 5.
  • 5 decembrie (ora 21.30): a atacat o femeie pe stradă, în Sectorul 5.
  • 15 decembrie (ora 21.00): a încercat să violeze o femeie în liftul unui bloc din Sectorul 4.

Poliția Capitalei nu a comunicat numele violatorului în serie, dar identitatea acestuia, confirmată pe surse, este certă, scrie Ziaristii.com: Alexander Zudor, actorul de 46 de ani care a apărut de sute de ori pe ecranele televizoarelor, prin intermediul reclamelor în care a jucat.

Comunicatul Poliției Capitalei

  • „Ieri, 1 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.
  • În fapt, la data de 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.
  • Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 5 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.
  • Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
  • La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.
  • Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here