Adelin Petrișor îl ironizează pe Ionuț Cristache: „Multe scandaluri, intrigi, coterii, mult circ și prea puțină performanță”

Reporterul TVR 1 Adelin Petrișor îl ironizează pe Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii „România 9”, care a acționat în instanță televiziunea publică după ce talk show-ul i-a fost mutat din prime-time la o altă oră.

„TVR este un fel de “călărețul fără cap”, după ce CCR a constatat că numirea interimarului este ilegală. Politicienii s-au întrecut pe ei înșiși și au reușit să ducă televiziunea publică undeva unde chiar nu mai fusese până acum”, a scris pe Facebook Adelin Petrișor.

Nici fostul PDG nu poate face nimic, din moment ce a fost schimbat de Parlament. În fine, vom vedea. Televiziunea Națională a dovedit că e în derivă cu toți șefii la cârmă, deci cât de rău poate fi fără?

În altă ordine de idei, înțeleg că un colaborator a cerut în instanță ca emisiunea să-i fie mutată la ora pe care o avusese inițial, oră care fusese schimbată de Comitetul Director.

Următorul pas logic ar fi ca un reporter nemulțumit de locul pe care știrea sa îl are în Telejurnal să se adreseze și el magistraților. Dacă grila se poate aranja prin Ordonanță președințială, de ce nu s-ar face la fel și sumarul?

Multe scandaluri, intrigi, coterii, mult circ și prea puțină performanță. Și ne mai mirăm că lumea ne vrea închiși…#multalumenecajita

P.S. Potrivit Hotnews, Coaliția s-a folosit de un artificiu juridic și Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au numit-o pe Ramona Săseanu interimar”, a mai comentat jurnalistul.

Decizia instanței: Cristache nu revine în prime-time

Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR, a pierdut în primă instanţă procesul cu TVR în care scerea mutarea emisiunii înapoi la ora 21:00, în prime-time, potrivit minutei instanţei.

„Respinge cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Ia act că pârâta nu solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţlilor prin intermediul grefei instanţei astăzi, 23.06.2021, ora 14.00”, este decizia instanţei.

Ionuț Cristache a încasat 5.650 de euro lunar plus bonusuri in anul 2018.

2 COMENTARII

  1. “ Ionuț Cristache a încasat 5.650 de euro lunar plus bonusuri in anul 2018.”
    IMENS pt o emisiune gen Amtena 3 !
    Sper ca cristache să-și ia jucăriile și să plece înapoi la șeful lui și să-i raporteze că și-a îndeplinit misiunea: TVR nu mai are audiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here