Alegeri prezidențiale 2019. PSD sfidează iar Diaspora. Bădălău: Am votat pentru liniștea românilor de peste hotare

PSD își bate din nou joc de românii din Diaspora, de data aceasta prin vocea lui Niculae Bădălău. Liderul PSD Giurgiu a spus, la ieșirea de la urne, că a votat și pentru liniștea românilor din afara granițelor. Nu a menționat și batjocura la care au fost supuși românii din diaspora din partea partidului din care face parte.

„Am votat la secția de votare unde sunt arondat, la Bolintin Vale, am votat pentru toții copiii, tinerii și vârstnicii români, pentru capacitatea României de a hotărî, pentru liniștea și unitatea românilor din țară și de peste hotare”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit wall-street.ro.

În județul Giurgiu au fost înregistrate și primele incidente la urne, dar Bădălău a spus că nu e nimic și că sunt „unii exaltati care cară cu mașina oameni la vot”.

„Am cerut tuturor membrilor noștri de partid să avem un vot civilizat pentru că Giurgiu merită asta, am temperat toate echipele noastre” a mai spus șeful filiale județene a PSD, potrivit aceleiași surse.

Anul trecut, Niculae Bădălău avea cu totul și cu totul altă părere de diaspora. Este a fost firmat la nuntă în timp ce cânta o melodie jignitoare la adresa românilor din străinătate. Înregistrarea a apărut după protestele din 10 august, ceea ce a provocat furie în rândul diasporei, dar și al oamenilor din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here